X

Ματαιώθηκε το ντέρμπι για λόγους ασφαλείας -"Γης Μαδιάμ" η Λεωφόρος

"Ξήλωσαν" το γήπεδο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά τη ματαίωση του ντέρμπι. Άγριες συγκρούσεις οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις,

Ant1news


Μετά από έντονες διαβουλεύσεις, που κράτησαν πάνω από μία ώρα, ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε ότι δεν θα διεξαχθεί. το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Η κατάσταση στη Λεωφόρο είχε ηρεμήσει μετά την ένταση κατά την είσοδο του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο όπου μία φωτοβολίδα έπεσε στο πόδι του Φινμπόγκασον.

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις, με την πλευρά του Ολυμπιακού να ζητά να μη γίνει το παιχνίδι και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ζητούν να ξεκινήσει και να διακοπεί αν συμβεί το παραμικρό.

 

Ο διαιτητής Παππάς άργησε χαρακτηριστικά να πάρει την τελική του απόφαση που ήρθε τελικά λίγο μετά τις 20:00.

Χάος στη Λεωφόρο

Ξέφυγε η κατάσταση στο γήπεδο της Λεωφόρου στο άκουσμα της απόφασης του διαιτητή και του παρατηρητή να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οπαδοί του τριφυλλιού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Ακολούθησαν συμπλοκές και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των αστυνομικών και των οπαδών, οι οποίοι μετέτρεψαν σε "Γης Μαδιάμ" τον αγωνιστικό χώρο.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, όταν δέχτηκε χτύπημα από καρέκλα στο κεφάλι. Ο αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο -έχοντας ήδη χάσει τις αισθήσεις του- στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία ανέκτησε τις αισθήσεις του και παραμένει για νοσηλεία.