X

ΠΑΟΚ-Γκαμπάλα: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα

Η UEFA έχει "θορυβηθεί" από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι και εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα.

Ant1news

Αυξημένα, πρόκειται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα του Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Τούμπα, με αντίπαλο την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν μετά από σχετική οδηγία της UEFA.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι “θορύβησαν” ιδιαίτερα την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία έστειλε οδηγίες για επιπλέον μέτρα ασφαλείας στους αγώνες που ακολουθούν.

Γι’ αυτό τον λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά με ανακοίνωσή της από τον κόσμο που θα βρεθεί την Πέμπτη στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Γκαμπάλα να έρθει στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας κατόπιν σχετικής πανευρωπαϊκής οδηγίας της UEFA μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και της εντατικοποίησης του ελέγχου, παρακαλούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην Τούμπα προκειμένου να μην καθυστερήσει η είσοδός τους στο γήπεδο». Η διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα που θα αρχίσει στις 10.05 το βράδυ ήδη ξεκίνησε από το πρωί σήμερα.

Στο μεταξύ ο Ρόμπερτ Μακ στην προσωπική του ιστοσελίδα σχολίασε την εικόνα της ομάδας του χθες, αναφερόμενος σε κρίση. Είπε μάλιστα: "Δεν ξέρω τι να πω. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά πήραμε μόνο έναν βαθμό. Είμαστε σε κρίση, κάτι που έχει επηρεάσει και το παιχνίδι μας. Δεν παίζουμε όπως στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να παίζουμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι την Πέμπτη θα κερδίσουμε στο ματς για το Europa League».