X

Συνάντηση Κοντονή-Αλαφούζου για να πέσουν οι τόνοι

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  για να πέσουν οι τόνοι μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Οι «πράσινοι» είχαν πολλά παράπονα από τη στάση του αρμόδιου Υπουργού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά από ότι φαίνεται λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις στη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Πολιτεία και ο υφυπουργός αθλητισμού του ζήτησε να μην παραιτηθεί.

Η σχετική ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

«Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος. Θέμα της συνάντησης ήταν τα διαδραματισθέντα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε και δια ζώσης από τον Υφυπουργό -και συμφώνησε- ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Πολιτεία και στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Αλαφούζο να μην λάβει εν θερμώ απόφαση παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ, ανέφερε ότι η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί από τακτικούς δικαστές, βάσει του νέου νόμου που ψήφισε με πρότασή του η Βουλή, και πρότεινε τη συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις διωκτικές αρχές για τη σύλληψη των πρωταιτίων των θλιβερών επεισοδίων, πράγμα που ο κ. Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι ήδη γίνεται.»