X

Με στόχο τη νίκη ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης

Να παραμείνουν «ζωντανές» στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «32» του Europa League θα επιδιώξουν οι ελληνικές ομάδες.

Ant1news

Την πρώτη νίκη στους ομίλους του Europa League θα επιδιώξει απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Καμπάλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις και θέλει τη νίκη για να επανέλθει η ηρεμία στο «δικέφαλο». Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να ελπίζει ακόμη σε πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με το γνωστό κλασσικό πλέον σύστημα 3-5-2 θα παραταχθεί αύριο το βράδυ ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του κατά της Καμπάλα, που θα είναι και το τελευταίο φέτος στο γήπεδο Τούμπας για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ελληνικής ομάδας.

Σύμφωνα και με όσα φάνηκαν στην τελευταία προπόνηση ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τους Γλύκο, Τζαβέλλα, Μαλεζά και Σκόνδρα στην άμυνα. Ροντρίγκες Κίτσιου, Τζιόλης, Σάμπο και Μυστακίδης στο κέντρο και τους Ζάιρο και Μπερμπάτοφ στην επίθεση.

 

Νωρίτερα σήμερα, ο Αστέρας Τρίπολης θα αναζητήσει τη νίκη στην Πράγα, ώστε να παραμείνει ζωντανός για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Η ομάδα της Τρίπολης θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, προκειμένου να περάσει στη δεύτερη θέση του 11ου ομίλου.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς και με μία νίκη κόντρα στους Τσέχους θα προσπαθήσει με αντίπαλο την Σάλκε στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει την πρόκριση.