X

“Πακέτο” Γκουαρντιόλα-Μέσι θέλει η Μάντσεστερ Σίτι

Έτοιμος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα είναι ο σεΐχης Μανσούρ, φέρνοντας στην ομάδα του τον Καταλανό προπονητή και τον Αργεντινό μάγο της μπάλας.

Ant1news

1,1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ “Sun”, ο σεΐχης Μανσούρ, ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι , είναι διατεθειμένος να προσφέρει 800.000 λίρες την εβδομάδα στον Μέσι για να τον πείσει να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει η Sun, οι εκπρόσωποι του Μέσι βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τη Σίτι, εξετάζοντας την προοπτική της μεγάλης μεταγραφής, που θα στοιχίσει 57 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην αγγλική ομάδα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2018, όμως η ρήτρα 250 εκατ. ευρώ, δεν φαίνεται να δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον ιδιοκτήτη της Σίτι.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η ομάδα της Καταλονίας είναι πιθανό να συζητήσει πρόταση κοντά στα 170 εκατ. ευρώ. «Η πρόταση της Σίτι; Μόνο φήμες», είπε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε σήμερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Στην Ισπανία, επίσης, θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, υποστηρίζοντας ότι η Μπάγερν θα ανακοινώσει το νέο της προπονητή (ίσως τον Κάρλο Αντσελότι) την παραμονή των Χριστουγέννων, που βεβαίως θα πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι.

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρντιόλα θα συναντήσει τον Φεράν Σοριάνο και τον Τίκι Μπεκιριστάιν, φίλους παράγοντες από τα χρόνια της Μπαρτσελόνα. Έτσι ο Καταλανός προπονητής θα ικανοποιήσει την επιθυμία του να εργαστεί στην αγγλική Premier League.