X

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στον ΑΝΤ1

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, ανοίγει την καρδιά του στην κάμερα του ΑΝΤ1. Τι λέει για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Ant1news

Ένας αποκαλυπτικός Τζιμπρίλ Σισέ μιλά για όλα. Πως ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του εντός και εκτός γηπέδων, αλλά και τι ήταν πιο δύσκολο για εκείνον, οι τραυματισμοί ή η απόσυρση από την ενεργό δράση.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δε διστάζει να αποκαλύψει τα εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα που τρέφει για τους γονείς του, αλλά και τι νιώθει για Παναθηναϊκό και... Ολυμπιακό.

Ο Σισέ, μιλώντας στους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 Γιώργο Τριανταφυλλίδη και Βασίλη Χατζηδάκη στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Semiramis στο Κεφαλάρι, περιγράφει πως έζησε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, που ακριβώς ήταν εκείνη τη στιγμή, αλλά και πως είναι η ζωή των συμπατριωτών του μετά από εκείνο το βράδυ.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μιλά για την εμπλοκή στην υπόθεση εκβιασμού - με ερωτικό βίντεο - του Ματιέ Βαλμπουενά, τι σχέση του με τις γυναίκες, την ενασχόλησή του με τη μόδα και τη μουσική, αλλά και τα μελλοντικά «πράσινα» σχέδια του.