X

“Ιστορική” νίκη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Αστέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", φτάνοντας στην 11η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Ant1news

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ από τον Αστέρα Τρίπολης στα πρώτα 70 λεπτά στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά από τη στιγμή που ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 73΄ από τα 11 μέτρα οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν και δέχθηκαν άλλα δύο γκολ για το τελικό 3-1.

Το δεύτερο σημείωσε επίσης ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο 80΄ και το τρίτο ο Ιντέγε στο 86΄, ενώ για την ομάδα της Τρίπολης μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γιάννου, που πήρε το ριμπάουντ ύστερα από την απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος.

Για την ομάδα του Πειραιά η σημερινή ήταν η 11η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη φετινή Σούπερ Λίγκα, επίτευγμα με το οποίο ισοφάρισε το ρεκόρ που διαρκούσε από την εποχή του Μάρτον Μπούκοβι και την αγωνιστική περίοδο 1966-1967.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα, Ομάρ, Κασάμι (46΄ Φουστέρ), Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (74΄ Ντομίνγκες), Φορτούνης, Σεμπά (61΄ Ερνάνι), Ιντέγε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Mπαντής, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Ιγκλέσιας (71΄ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Μάσα (82΄ Γιάννου), Νίκο Φερνάντες (66΄ Φούντας), Λανθαρότε, Παπαδόπουλος.