X

Να …ρίξει την Καλλονή θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ

Η Μυτιλήνη θα «βράζει», καθώς και οι δύο ομάδες καίγονται για τους τρεις βαθμούς του αγώνα, με τον οποίο πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Ant1news

«Πληγωμένοι» από «βασικές» απουσίες θα πέσουν στην …μάχη της Μυτιλήνης για τους 3 βαθμούς, για τους οποίους «καίγονται», η Καλλονή και ο ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Αρκεί μια ματιά στον πίνακα της βαθμολογίας για να αντιληφθεί κάποιος την κρισιμότητα του αγώνα, που αρχίζει στις 19:30.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται στην έκτη θέση, σε απόσταση πέντε βαθμών από την τελευταία ομάδα που έχει εισιτήριο για τα πλέιο οφ, ενώ οι Λέσβιοι είναι στην τελευταία θέση, μαζί με τον Πανθρακικό.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στην Μυτιλήνη χωρίς πολλούς βασικούς παίχτες κι έτσι ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπερμπάτοφ, Κόστα, Χαρίση, Βίτορ και Κίτσιου.

Οι «νησιώτες» έχουν δύο σημαντικές απουσίες, αφού εκτός από τον Χογκ, που δεν θα σταθεί κάτω από τα δοκάρια, θα λείψει και ο Ελλακόπουλος, ωστόσο στην αποστολή περιελήφθη κανονικά ο Μάρκοβιτς.