X

Γκάφα ολκής από την Ρέαλ

Κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Κύπελλο Ισπανίας η "βασίλισσα". Χρησιμοποίησαν παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Κάντιθ.

Ant1news

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κέρδισε (1-3) στην έδρα της Κάντιθ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους "32" του ισπανικού Κυπέλλου, αλλά κινδυνεύει σοβαρά να αποκλειστεί εξαιτίας αντικανονικής συμμετοχής του Ντένις Τσερίσεφ.

Ήδη η Κάντιθ έχει κάνει γνωστό ότι θα κάνει σχετική καταγγελία. Ο 24χρονος Ρώσος, που είχε συμπληρώσει κάρτες από την περασμένη σεζόν, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ (3') για να ακολουθήσουν τα γκολ του Ισκο (65',74').

«Μπενίτεθ: ο καρνάβαλος του Καντιθ,» είναι ο τίτλος της As, «Το μεγάλο λάθος,» εκείνος της Mundo deportivo.

Οι Μαδριλένοι υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί για την τιμωρία , η ομοσπονδία έδωσε την δημοσιότητα του FAX που είχε στείλει στην ομάδα. «Δεν γνωρίζαμε τίποτα, η ομοσπονδία παρέλειψε να το αναφέρει. Εμείς ξέρω ότι κερδίσαμε και κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως υποστηρίζουν στην Ρεάλ, σε περίπτωση αποκλεισμού τους, θα ασκήσουν έφεση.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε εύκολα (6-1) την Βιγιανοβένσε και προκρίθηκε, αφού αυτό ήταν το δεύτερο ματς (0-0 στο πρώτο), μιας και ο Καταλανοί τον Δεκέμβριο θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ συλλόγων. Στα άλλα ματς: Ρέους-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2, Λεγάνιες-Γρανάδα 2-1, Μπαρακάλντο-Βαλένθια 1-3, Μπέτις-Σπόρτινγκ Χιχόν 2-0, Ράγιο Βαγεκάνο-Χετάφε 2-0, Λογκρονιές-Σεβίλλη 0-3. Λαγκοστέρα-Λα Κορούνια 1-2 , Αλμερία-Θέλτα 1-3 . Οι επαναληπτικοί θα γίνουν 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου.