X

Εξετάζεται η έφεση του Παναθηναϊκού από την ΕΠΟ

Την Τετάρτη εξετάζεται η έφεση που έκανε ο Παναθηναϊκός, για τις ποινές που του επεβλήθησαν. Εξετάζονται και οι υποθέσεις Ηρακλή, Άρη και Ζακύνθου.

Ant1news

Την προσεχή Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση του Παναθηναϊκού, που προσέφυγε ενώπιων της για την ποινή, η οποία του επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή, λόγω των εκτρόπων στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που είχαν ως αποτέλεσμα να μην αρχίσει ποτέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ως γνωστό, σε πρώτο βαθμό οι «πράσινοι» έχουν χάσει το παιχνίδι με 0-3, τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, έκλεισε η έδρα τους για 4 αγωνιστικές και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 190.000 ευρώ.

Μαζί με την υπόθεση του Παναθηναϊκού θα εξεταστεί, επίσης, κι εκείνη του Ηρακλή, που έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 51.500 ευρώ για την αναμέτρηση πρωταθλήματος στη Βέροια.

Ακόμη, η Επιτροπή Εφέσεων θα αποφανθεί για τον Άρη, που έχει κληθεί να πληρώσει 4.050 ευρώ για πειθαρχικές παραβάσεις στους αγώνες με Απόλλωνα Καλαμαριάς, Λαγκαδά, Νέστο Χρυσούπολης και του έχει επιβληθεί ποινή μίας αγωνιστικής χωρίς θεατές, καθώς και της Ζακύνθου για το πρόστιμο των 8.500 ευρώ.