X

Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37' με τον Μπουμάλ, για να ισοφαρίσει η «Ενωση» στο 56' με τον Μπαρμπόσα.

Ant1news

Πανιώνιος φιλοξένησε την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 14η αγωνιστική της Super League και μετά από ένα 90λεπτο γεμάτο πάθος, δύο εξαιρετικά γκολ, αμφισβητούμενες φάσεις, κάρτες και σασπένς έως το τέλος, οι δύο ομάδες έμειναν στο τελικό 1-1.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος προηγήθηκε με καταπληκτικό τέρμα του Μπουμάλ και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0. Η ΑΕΚ βρήκε την ισοφάριση που δικαιούταν στην επανάληψη και συγκεκριμένα με τον Μπαρμπόζα, που με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 1-1 στο 56'.

Στο 68' ο "Δικέφαλος" έμεινε με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της αποβολής του Άρθο με 2η κίτρινη κάρτα. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, δεν τα κατάφερε και το 1-1 έμεινε έως το τέλος.

Οι δύο ομάδες έμειναν με παράπονα από την διαιτησία του Στυλιάρα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ του Τζεμπούρ στην φάση της ισοφάρισης και πέναλτι του Ντίντακ στον Μπουμάλ (87'), ενώ η ΑΕΚ για πέναλτι του Κόρμπου στον Γιόχανσον (12') και το γκολ του Αραβίδη που δεν μέτρησε στις καθυστερήσεις (είχε υποδειχθεί επιθετικό φάουλ του Λαμπρόπουλου, πριν η μπάλα φτάσει στον μετέπειτα σκόρερ).