X

Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ηρακλής επικράτησε εκτός έδρας του Αχαρναϊκού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έμεινε στο 0-0 στην Καρδίτσα.

Ant1news

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια για τον πρώτο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας με τις δυο ομάδες από την Super League, τον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα να εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο Ηρακλής έκανε το «διπλό» στο Μενίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό που ήθελε μόνο νίκη για να πάρει αυτός το εισιτήριο αφήνοντας εκτός τον «Γηραιό».

Ο Ηρακλής πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα του στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πασά στο 38’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Περόνε.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μωυσιάδης, Μαρής, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Ματσούκας, Καλογερόπουλος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

Ηρακλής: Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Στάμου, Περόνε, Ρομάνο, Μπουλούτ, Πασάς.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Καρδίτσα αν και δεν είχε το παραμικρό κίνητρο, έδειξε μεγαλύτερη διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο την αντίπαλη εστία, σε ένα ματς που δεν είχε και σπουδαίες φάσεις, εκτός από δυο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γεωργαντζάς, Αργυρίου, Δημόπουλος, Ρούσσης, Στάμος, Κοντός (70' Υφαντής), Ακασσού, Σκαθαρούδης (84' Τσούκαλος), Τσίτας, Μοσχάκης, Πιτταράς (74' Μαυριάς).

ΠΑΣ Γιάννενα: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Φερφελής (58' Γιάκος), Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Σαπαλίδης, Ηλιάδης (53' Λίλα), Γαρουφαλιάς (73' Τζημόπουλος), Ναδάλες, Στρούνα, Καρανίκας.