X

Ο Χίντινκ είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι

Ο Ολλανδός προπονητής επέστρεψε στο Στάμφορντ Μπριτζ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, αντικαθιστώντας τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ant1news

Ο Γκους Χίντινκ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι -σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος της περιόδου- και παράλληλα το δύσκολο έργο να βγάλει τους Λονδρέζους απ’ το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει.

Ο 69χρονος Ολλανδός, που αντικαθιστά τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο των «μπλε», δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι είναι μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη και δεν βρίσκεται στην θέση που θα έπρεπε. Είμαι βέβαιος ότι θα αναστρέψουμε την κατάσταση».

Ο Χίντινκ παρακολούθησε την αναμέτρηση της νέας του ομάδας κόντρα στη Σάντερλαντ από τα επίσημα του Στάμφορντ Μπριτζ, δίπλα στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος ίσως προστεθεί στο τεχνικό τιμ.

 

Για την ιστορία, η Τσέλσι κατάφερε να επικρατήσει της Σάντερλαντ με 3-1 και να πάρει βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της Premier League.