X

Αιχμές Στραματσιόνι για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Για «πισωγύρισμα» έκανε λόγο ο Ιταλός τεχνικός, σημειώνοντας πως κάποιοι παίκτες του «είχαν το μυαλό τους στις διακοπές».

Ant1news

Ιδιαίτερα αιχμηρός για τους παίκτες του ήταν στις δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσιόνι, μετά το ματς με τον Πανθρακικό και την ήττα που γνώρισε η ομάδα του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων: «Φυσικά είναι ένα βήμα πίσω. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση, γιατί προφανώς κάποιοι παίκτες είχαν από τώρα το μυαλό τους στις διακοπές. Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, που δείξαμε καλά στοιχεία, έγιναν κάποια πράγματα με τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να ξεχάσουμε τα αρνητικά, να κρατήσουμε τα θετικά και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά».

Από τη δική του μεριά, ο προπονητής του Πανθρακικού Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δήλωσε: «Είναι η δεύτερη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, μετά από αυτή με τον Ατρόμητο και η πρώτη στην έδρα μας. Όπως έχουν έρθει τα υπόλοιπα αποτελέσματα, είμαστε ακόμη ζωντανοί στη βαθμολογία, αφού διαφορετικά θα έπρεπε να κυνηγάμε πολλούς αντιπάλους. Εμείς εδώ και καιρό βελτιωνόμαστε, όμως αυτό δεν είχε φανεί βαθμολογικά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιότητα και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο».