X

Αγγλία: Στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε ήδη για την απόλυση του Φαν Χάαλ!

Ζήτημα χρόνου θεωρείται στο νησί η απόλυση του Ολλανδού από τον πάγκο των μπέμπηδων και στοιχηματική εταιρεία προπλήρωσε τους παίκτες που πόνταραν σε αυτό.

Ant1news

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Στόουκ με 2-0 θα πρέπει να έχει ένα αποδιοπομπαίο τράγο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή της Φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι και δεν ήταν λίγοι αυτοί που κρατούσαν φωτογραφίες του Μουρίνιο, τον οποίο επιθυμούν για την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους.

Η απόλυση του Φαν Χάαλ θεωρείται τόσο σίγουρη που στοιχηματική εταιρεία του Ηνωμένου βασιλείου, πλήρωσε ήδη τους παίκτες που είχαν ποντάρει στον Φαν Χάαλ, ως τον επόμενο προπονητή που θα απολυθεί στην Premier League.

Όταν έληξε το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Στόουκ, η εταιρία έγραψε στο twitter: "Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερούμε το αναπόφευκτο, επομένως πληρώνουμε άμεσα αυτούς που είχαν ποντάρει στο ενδεχόμενο ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Premier League, που θα απολυθεί".

 

Η ίδια εταιρία, μάλιστα, παρουσίασε τις αποδόσεις της για τον επόμενο τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», με τους Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα και Γκιγκς να είναι τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.