X

Ποιός ποδοσφαιριστής πήγε στην προπόνηση με Rolls Royce;

Συγκεντρώνει τα «πυρά» μερίδας οπαδών και του Τύπου, καθώς εμφανίζεται ανεπηρέαστος από τις διαδοχικές ήττες της ομάδας του.

Ant1news

Σε άλλον... κόσμο δείχνει να βρίσκεται ο Μέμφις Ντεπάι.

Μία ημέρα μετά την τέταρτη διαδοχική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-0 από τη Στόουκ, εμφανίστηκε στην προπόνηση με πολυτελές αυτοκίνητο του οποίου η αξία αγγίζει τις 300.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός, από το ερασιτεχνικό λάθος του οποίου προήλθε το πρώτο γκολ της Στόουκ το περασμένο Σάββατο, αφίχθη στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον οδηγώντας μία Rolls Royce Phantom Drophead Coupe.

 

Το συγκεκριμένο convertible μοντέλο είναι αυτή τη στιγμή του ακριβότερο της Rolls Royce. Φυσικά είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε λίγους, γι’ αυτό και τον πρώτο χρόνο παραγωγής του (2007) κατασκευάστηκαν μόλις 253 για αντίστοιχους πελάτες παγκοσμίως.

 

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο μόλις 21 ετών Ολλανδός αγόρασε το αυτοκίνητο ή απλώς το οδηγούσε. Πάντως, η συμπεριφορά του μάλλον έρχεται σε αντίθεση με τις πρόσφατες συστάσεις του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συγκέντρωσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας με σκοπό να τους καταστήσει απολύτως σαφές τί σημαίνει να φορούν τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.