X

Έκλεισε και Μαμούτε ο Παναθηναϊκός!

Μετά τους Μπουμάλ, Μέστο, Βλαχοδήμο και Εβανγκελίστα οι "πράσινοι" έκλεισαν και τον 20χρονο επιθετικό της Γκρέμιο.

Ant1news

Το μεταγραφικό… μπάσιμο του Παναθηναϊκού στην χειμερινή περίοδο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μετά τους Μπουμάλ, Μέστο, Βλαχοδήμο και τον Λούκα Εβανγκελίστα, που βρίσκεται «προ των πυλών», ο Παναθηναϊκός έκλεισε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό της Γκρέμιο, Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται καθ΄ οδόν για την χώρα μας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους στο «τριφύλλι» με τη μορφή του δανεισμού.

Οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν το δικαίωμα της αγοράς του νεαρού στράικερ, η αξία του οποίου φτάνει τα 4 εκ. ευρώ. Αυτό το ποσό θα πρέπει να καταβάλλει η διοίκηση το ερχόμενο καλοκαίρι εάν θελήσει να τον αποκτήσει από τη Γκρέμιο, σε διαφορετική περίπτωση το κασέ του θα φτάσει τα 7 εκ. ευρώ εάν αποκτηθεί τον Ιούνιο του 2017.

Όπως και στην περίπτωση του Εβανγκελίστα, για την αξία του Μαμούτε, εισηγήθηκε προσωπικά ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά τον Βραζιλιάνο στράικερ από το «σκάουτινγκ» που έγινε επί θητείας του στην Ουντινέζε και με βάση την πρότασή του κινήθηκε η διοίκηση για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Μαμούτε είναι διεθνής με την U20 της Βραζιλίας κι αναμένεται στην Ελλάδα αύριο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!