X

Στα δικαστήρια Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον Βλαχοδήμο;

Οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ αν ο παίκτης μεταπηδήσει σε ελληνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ant1news

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου ο Ολυμπιακός φέρεται να διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 24χρονου εξτρέμ στο «τριφύλλι».

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2015 αλλά υπάρχει ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο του που προβλέπει ότι αν ο παίκτης μεταπηδήσει μέχρι τις 31 Ιουνίου του 2016 σε άλλη ελληνική ομάδα, θα πρέπει να εισπράξουν το προαναφερθέν ποσό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την συμφωνία με τον παίκτη άλλα όχι και την ολοκλήρωση της μεταγραφής και εξετάζουν την νομική πλευρά του ζητήματος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός εξετάζει διάφορες λύσεις, όπως την προσφυγή στα δικαστήρια όπου θα υποστηρίξουν ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις επί ελεύθερου ποδοσφαιριστή, είτε να κλείσει τον παίκτη και να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

 Δεν αποκλείεται βέβαια και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσει το ποσό στην περίπτωση που ο Βλαχοδήμος είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και πείσει τον Στραματσόνι ότι είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.