X

Πασάς στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Νικητές με… ανατροπή έφυγαν οι «Πράσινοι» από τους Ζωσιμάδες και με το 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται με το ενάμισι  πόδι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ant1news


Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη 1-2 στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από μετριότητα, κακό θέαμα και το σοβαρό τραυματισμό του Σάντσεθ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον βραχίονα  σε άστοχη έξοδο του Κοτσόλη στο 8ο λεπτό. 

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ στο 57’ με γκολ οφσάιντ από τον Ακόστα. Η αποβολή του Καρανίκα, όμως, με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 67΄, για ανατροπή του Καρέλη, άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έγινε πολύ πιο επιθετικός, στο 73΄ ακυρώθηκε γκολ του Καλτσά με καθυστερημένη υπόδειξη του βοηθού, αλλά στο 75΄ οι «πράσινοι» έφτασαν στην ισοφάριση με τον Αμπέντ 

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε τρία λεπτά αργότερα, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά ο Πέτριτς βρήκε στόχο με καρφωτή κεφαλιά για το 1-2. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς (78΄ Ηλιάδης), Λίλα, Ακόστα, Γιάκος (66΄ Μπέριος), Μανιάς (83΄ Ίλιτς). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης, Βέμερ, Τελάντερ, Σάντσεθ (11΄ Κουτρουμπής), Πράνιτς, Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα, Μπουμάλ (72΄ Καλτσάς), Πέτριτς (79΄ Μπεργκ), Καρέλης.