X

Στον Μέσι η “Χρυσή Μπάλα”

«Η πέμπτη “Χρυσή Μπάλα” είναι πολύ περισσότερα από όσα είχα φανταστεί όταν ήμουν μικρός», δήλωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Ant1news


Ποιος να συγκριθεί μαζί του. Ο Λιονέλ Μέσι, όπως ήταν αναμενόμενο, κρατάει, ήδη, στα χέρια του την πέμπτη “Χρυσή Μπάλα” στην καριέρα του. 

Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2015, όπως ήταν το 2009, το 2010, το 2011 και το 2012. Φαν Μπάστεν, Πλατινί και Κρόιφ σταμάτησαν στα τρία τρόπαια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο  έχει το περιθώριο αλλά θέλει ακόμα δύο και είναι 31 ετών, ενώ ο Νεϊμάρ δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. 

«Είναι μία στιγμή πολύ σημαντική για εμένα, μετά δύο χρόνια που έβλεπα τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κερδίζει. Είναι εκπληκτικό που είναι η πέμπτη «Χρυσή Μπάλα». Είναι πολύ περισσότερα από όσα είχα φανταστεί όταν ήμουν μικρός,» είπε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μετά την παραλαβή του βραβείου. 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους  ψήφισαν για εμένα και το ποδόσφαιρο και γενικά για όλα αυτά που με έκαναν να είμαι ζωντανός, με καλές και κακές στιγμές, που με έκαναν να αναπτυχθώ στη ζωή. Σας ευχαριστώ για όλα, καλή νύχτα,» πρόσθεσε ο  Λιονέλ Μέσι. 

Στην δεύτερη θέση της σχετικής ψηφοφορίας στον διαγωνισμό που διοργανώνουν από κοινού η FIFA και το γαλλικό περιοδικό France Football, με συμμετοχή των αρχηγών, των προπονητών εθνικών ομάδων, καθώς και δημοσιογράφων, βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, και τρίτος ο Νεϊμάρ.