X

Με Ρομπέρτο και εκπλήξεις κόντρα στον Αστέρα!

Ποιους «πρωτοκλασάτους» άφησε εκτός αποστολής ο Σίλβα και ποιοί άλλοι θα είναι απόντες. Πόσο χρήμα φέρνει στους ερυθρόλευκους η μετεγγραφή του Ντοσεβί.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Πιστός στην παράδοση των εκπλήξεων όσον αφορά τις αποστολές, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να αφήσει εκτός τους Τσόρι Ντομίνγκεζ και Παϊτίμ Κασάμι από τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αντιθέτως, ο Πορτογάλος συμπεριέλαβε στη 18άδα, για πρώτη φορά σε αγώνα Κυπέλλου, τον Ρομπέρτο, μία επιλογή που θέτει σε αμφισβήτηση την παρουσία του Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ.

Ερωτήματα προκαλεί και ο αποκλεισμός του Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Σίλβα, μετά από τον αγώνα με την Άρσεναλ.

Έκτοτε έχει εγγράψει συμμετοχές ως βασικός μόνο στους αγώνες του Κυπέλλου με τα Χανιά. Από τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης, του δεύτερου τη τάξει ποδοσφαιρικού θεσμού, θα απουσιάσουν ακόμη ο Σαλίνο, ο τραυματίας Ερνάνι και ο «φευγάτος» Φινμπόγκασον.

H αποστολή: Μποτία, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ.

Στο μέτωπο των μετεγγραφών, η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματιέ Ντοσεβί από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Βελγίου, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 1,3 εκατομμύρια ευρώ.