X

Σε λάτιν ρυθμούς ΑΕΚ και ΠΑΟ

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Αργεντινό μέσο Ζουκουλίνι, την ώρα που στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού επιθετικού Λέτο.

Ant1news

 

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

48 ώρες πριν από την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού επιτελικού μέσου Μπρούνο Ζουκουλίνι με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η Ένωση κινείται και για την απόκτηση ενός επιθετικού, με πρώτο υποψήφιο τον 27χρονο Τσέχο διεθνή φορ Τόμας Πέκχαρτ της γερμανικής Ίνγκολσταντ.

Ο Παναθηναϊκός που έχει ήδη πραγματοποιήσει οκτώ μεταγραφές, εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Σεμπαστιάν Λέτο! Ο 29χρονος Αργεντινός μεσο-επιθετικός που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του τριφυλλιού, αποχώρησε από τη Λανούς και επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα για να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα κληθεί να αποφασίσει για τον Λέτο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και η καριέρα του βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία από το 2012.