X

Έκλεισε: στα “πράσινα” και πάλι ο Λέτο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έλυσε το συμβόλαιο του με την ιταλική Κατάνια και έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε οκτώ μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται σήμερα και το κερασάκι στην τούρτα θα αποτελέσει η επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο στην ομάδα στην ένατη και τελευταία κίνηση.

Ο 29χρονος Αργεντινός μεσο-επιθετικός έλυσε την συνεργασία του με την ιταλική Κατάνια και έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό για 6 μήνες με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. 

Η είδηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του τριφυλλιού και πλέον μένει να φανεί μέσα στο γήπεδο εάν ο Λέτο θα μπορέσει να κάνει το restart στην καριέρα του, η οποία βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία από το 2012 λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Από την πλευρά του ο Λέτο ανυπομονεί να ξαναφορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού και να βοηθήσει τους ''πράσινους'' με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο το 2010.