X

Στην Σταντάρ Λιέγης ο Μανιάτης

Η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη έως τη λήξη της περιόδου. Είναι ο τρίτος παίκτης που φεύγει από τον Ολυμπιακό.

Ant1news

Ο Γιάννης Μανιάτης έγινε ο τρίτος παίκτης που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Μετά τους Τάσο Αυλωνίτη (δανεικός στη Στουρμ Γκρατς) και Αλφρεντ Φινμπόγκασον (αποδεσμεύτηκε και συνεχίζει στην Αουγκσμπουργκ), αργά το βράδυ της Δευτέρας η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού έως τη λήξη της περιόδου (δανεικός).

Με το που έφτασε στη βελγική πόλη ο Μανιάτης πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στη Σταντάρ, η οποία διατηρεί και την οψιόν της αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και ευχαρίστησε, με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του.

 

«Έτοιμος για τη νέα πρόκληση με τη Σταντάρ Λιέγης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους που με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατός» αναφέρει η ανάρτηση του έμπειρου άσου.