X

Άλλαξαν “στέγη” Καράμπελας και Κονέ

Ο Κονέ αποχωρεί από το «Φρίουλι» έχοντας μέχρι τώρα 33 συμμετοχές και ένα γκολ. Αλλαγή ομάδας έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου για τον Καράμπελα.

Ant1news

Η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Φιορεντίνα και στην Ουντινέζε βρέθηκε και ο Παναγιώτης Κονέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Φλωρεντίας υπό τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της περιόδου. Ο Πάουλο Σόουζα είχε ζητήσει από τη διοίκηση να προχωρήσει στην απόκτηση του Έλληνα διεθνούς μέσου, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε. Ο παίκτης αποχωρεί από το «Φρίουλι» έχοντας μέχρι τώρα 33 συμμετοχές και ένα γκολ.

Την ίδια ώρα, στη Βαγιαδολίδ και στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καράμπελας. Ο Έλληνας αμυντικός το καλοκαίρι του 2012 είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λεβάντε, αφού πρώτα είχε λύσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Ο Καράμπελας είχε χάσει φέτος τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Λεβάντε, η οποία τον άφησε ελεύθερο, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, και υπέγραψε έως το τέλος της σεζόν στη Βαγιαδολίδ, με την ομάδα της «Σεγκούντα Ντιβιζιόν» να έχει το καλοκαίρι, δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

 

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Μανιάτης έγινε ο τρίτος παίκτης που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης.