X

Παναθηναϊκός: “Διαζύγιο” με Φύσσα και Βόκολο

Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία των δυο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που έφυγαν από την ΠΑΕ ευχαριστώντας τον σύλλογο.

Ant1news

Με μια λιτή ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο. Το διαζύγιο ήταν αναμενόμενο καθώς μετά την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι, ο ιταλός τεχνικός είχε αναλάβει την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο. Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. προσωπικά τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα, το επίπεδο συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα.

Και οι δυο παράγοντες ευχαρίστησαν την ομάδα για τη συνεργασία τους με τον Τάκη Φύσσα να δηλώνει μεταξύ άλλων:Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έτσι θα παραμείνει. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με αυταπάρνηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Βόκολος, ανέφερε ότι «στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα δούλεψα με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε όλη τη ζωή μου. Είχα υποσχεθεί μόνο δουλειά και αυτό έπραξα στον υπέρτατο βαθμό με συνέπεια και επίγνωση των δυσκολιών».