X

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

Ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση των Φύσσα και Βόκολου.Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η λύση της συνεργασίας με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Τάκη Φύσσα και με τον τεχνικό διευθυντή Λεωνίδα Βόκολο δεν αποτέλεσε έκπληξη! Οι δύο παλαίμαχοι παίκτες χρεώθηκαν τις “αποτυχημένες” μεταγραφές του καλοκαιριού με τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη αλλά και το γεγονός ότι δεν στήριξαν τον Γιάννη Αναστασίου από τα τέλη Αυγούστου που βρέθηκε στο στόχαστρο μέχρι τον Νοέμβριο, οπότε και έφυγε από την Λεωφόρο.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λειτουργώντας ουσιαστικά όπως οι προπονητές-μάνατζερ στο αγγλικό πρωτάθλημα και άλλωστε είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου με τις εννέα κινήσεις που έγιναν και τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, μετά από σχετική εισήγηση του Ιταλού τεχνικού στον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο.

Οι “πράσινοι” δεν δείχνουν να βιάζονται για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ και στην ομάδα, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο. Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, όπως οι Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Κυργιάκος, Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Είναι πιθανό ωστόσο να μη γίνει τώρα κάποια κίνηση και να υπάρξουν εξελίξεις με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, μένοντας ανοιχτό παράθυρο όμως για την άμεση τοποθέτηση γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.