X

Πέρασε στους “4”, έκανε και το 9χ9 η ΑΕΚ

Με την 9η σερί νίκη, 1-0 επί του Ηρακλή, έφυγε από το «Καυτανζόγλειο» η ΑΕΚ .

Ant1news


Εννέα ματς, ισάριθμες νίκες μέσα στο 2016 για την ΑΕΚ. Επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», στη ρεβάνς των προημιτελικών Κυπέλλου και προκρίθηκε στους «4». 

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Πέτρος Μάνταλος στο 50ο λεπτό, αφού προηγουμένως είχε… «κρύψει» την μπάλα με τους Μπουανανότε και Τζεμπούρ. 

Για την πρόκριση δεν γινόταν λόγος, σε συνδυασμό και με το 4-1 του πρωτου αγώνα κι έτσι το ενδιαφέρον εστιάστηκε στους δύο νεοαποκτηθέντες της ΑΕΚ. 

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι ως… βασικός «αντι-Γιόχανσον», έδειξε άρτια τεχνική κατάρτιση στα 67 λεπτά που αγωνίστηκε αλλά και ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. 

Ο Τόμας Πέκχαρτ, που μπήκε αλλαγή, στο 68’ δεν μπορεί να κριθεί σοβαρά. Φάνηκε, όμως, ικανός να δώσει λύσεις στη θέση του σέντερ-φορ. 

Οι συνθέσεις: 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (14΄ λ.τρ. Χουάντερσον), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (68΄ Πασσάς), Μπουλούτ (77΄ Λουκίνας), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Βέλλιος. 

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (3΄ Γκάλο), Σιμόες, Zουκουλίνι (68΄ Κορδέρο), Μάνταλος, Πλατέλλας (68΄ Πέκχαρτ), Μπουονανότε, Τζεμπούρ.