X

“Καθάρισε” ξανά ο Βέλλιος για τον Ηρακλή

Με δικό του γκολ, ο «Γηραιός» επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καυτανζόγλειο».

Ant1news

Στην 7η θέση της βαθμολογίας της Super League «εκτοξεύτηκε» ο Ηρακλής, μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Ο Απόστολος Βέλλιος με εκτέλεση πέναλτι στο 33’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο».

Ο νεαρός στράικερ ήταν και πάλι μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο 25λεπτο, ο ΠΑΣ κράτησε το «μηδέν» χάρη σε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Περιστερίδη. Όμως, έκανε λάθος υπολογισμό στην προσπάθειά του να προλάβει τον Μπουλούτ, ο Τούρκος «τσίμπησε» τη μπάλα τόσο όσο χρειαζόταν, για να συγκρουστεί με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να κερδίσει το πέναλτι. Έτσι, στο 33’ ο Βέλιος από την «άσπρη βούλα» διαμόρφωσε το 1-0.

Ο Βέλλιος αναστάτωσε και πάλι την αντίπαλη άμυνα με σουτ στο 47’ και το 55’ που έφυγαν λίγο άουτ. Το δυνατό σουτ του Μιχαήλ στο 74ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Περνίς ήταν η μοναδική στιγμή στην οποία οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Στα τελευταία λεπτά αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Νικολιά στο 86’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής: Περνίς, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (20’ Μπουλούτ), Λεοζίνιο (63’ Πορτουλίδης), Τσιλιανίδης (83’ Μπαρτολίνι), Βέλλιος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Λίλα (65’ Γιάκος), Φερφελής (46’ Μανιάς), Ίλιτς (46’ Νικολιάς).