X

Το σερί της ΑΕΚ σταμάτησε στο “μπλόκο” του Περιστερίου

Το εντυπωσιακό σερί νικών της ομάδας του Πογέτ έλαβε τέλος στο Περιστέρι, καθώς ο Ατρόμητος νίκησε την ΑΕΚ με 1-0.

Ant1news

Στο Περιστέρι διεκόπη το νικηφόρο σερί των εννέα αγώνων για την ΑΕΚ, καθώς ο Ατρόμητος την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα για το 2016. Με σκόρερ τον 36χρονο Μπρίτο στο 53’ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που την απαλλάσσουν προσωρινά από το άγχος του υποβιβασμού.

Η ΑΕΚ που παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 21 αγωνιστικές στην Super League, πραγματοποίησε αναμφισβήτητα τη χειρότερη εμφάνισή από τότε που ανέλαβε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Όποιος βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου σίγουρα θα συλλογίστηκε ότι ήταν 45 λεπτά χαμένα από τη ζωή του. Από ευκαιρίες το απόλυτο «μηδέν», από φάσεις, τρία σουτ όλα κι όλα.

Στο 51’ ο Ατρόμητος απείλησε με διαγώνιο σουτ του Κεϊτά (άουτ) και την ΑΕΚ να παρουσιάζει τραγική αμυντική λειτουργία. Δεν ήταν κάτι συμπτωματικό. Αμέσως μετά στο 53’ ο Λε Ταλέκ έφυγε στην πλάτη του Αρθο, πέρασε τον Ανέστη και έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Μπρίτο ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Το γκολ «βραχυκύκλωσε» εντελώς την ΑΕΚ, που αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα, στο 81’, ο Λε Ταλέκ βρήκε χώρο για το σουτ και από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ανέστη, χάνοντας την ευκαιρία για να πετύχει το 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης (68’ Κυβρακίδης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο (83’ Ουσέρο), Σουμπίνιο (72’ Ματέι)), Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σουκουλίνι, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (57’ Πλατέλλας), Αραβίδης, Τζεμπούρ (57’ Πέκχαρτ).