X

Ο Ντιέγκο Κόστα “λύτρωσε” την Τσέλσι στις καθυστερήσεις

Αήττητη με τον Χίντινκ στον πάγκο της παρέμεινε η Τσέλσι, αποσπώντας ισοπαλία κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ant1news

Ο Ντιέγκο Κόστα στις καθυστερήσεις απάντησε στο γκολ του Λίνγκαρντ (61’), με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ στο Stamford Bridge, με συνέπεια να ολοκληρωθεί με ισοπαλία (1-1) η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα παιχνίδι που είχε κορυφαίο παίκτη τον Ισπανό τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα.

«Είμαι χαρούμενος με την αντίδραση της ομάδας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δεύτερου, δεν είναι μια εύκολη ομάδα για να νικήσεις,» είπε ο Γκους Χίντινκ. «Όμως, αξίζαμε την ισοπαλία. Σημείωσαν ένα υπέροχο γκολ, αλλά νομίζω ότι μετά η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά», πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής της Τσέλσι.

«Νιώθω ότι δεν επιβραβεύσαμε με μια νίκη τους εαυτούς μας, γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Μέχρι το τελευταίο τέταρτο παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Έπρεπε να εξέγχουμε καλύτερα το παιχνίδι και εμείς δεν το κάνουμε αυτό,» τόνισε από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Χάαλ. «Δεν είναι η έλλειψη συγκέντρωσης δεν είναι ότι δεν αμυνθήκαμε καλά. Όταν, έχουμε την μπάλα πρέπει να την κρατάμε. Η Τσέλσι είναι μία πολύ καλή ομάδα και παίζοντας όπως παίξαμε δεν ανταμείψαμε τους εαυτούς σας και αυτό είναι απογοητευτικό», συμπλήρωσε ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται στην 5η θέση της Premier League με 41 πόντους. Στον αντίποδα, η Τσέλσι περιορίζεται στη 13η θέση, ενώ ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα με τον Γκους Χίντινκ στον πάγκο της.