X

Πανιώνιος-Παναιτωλικός με “στόχο” τα πλέι οφ

Κρίσιμη βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες η αναμέτρηση που «ρίχνει αυλαία» στην αγωνιστική

Ant1news

Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα πέφτει απόψε στην Νέα Σμύρνη, όπου οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τους Αγρινιώτες, στις 19:30, σε μια συνάντηση, κρίσιμη βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες.

Ο Πανιώνιος, αν κερδίσει απόψε φτάνει τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση, κάνοντας πολύ πιο ενδιαφέρουσα την «μάχη» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι Νεοσμυρνιώτες είναι πέμπτοι με 31 βαθμούς, στην ίδια θέση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο ΠΑΟΚ, μετά την νέα ήττα στο «Καραϊσκάκης» έμεινε στους 34. Αν πιάσει τους 34 ο Πανιώνιος θα έχει σε «απόσταση βολής» και τον Παναθηναϊκό που «κόλλησε» στους 38 βαθμούς.

Ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο έχει και ο Παναιτωλικός, αφού αν πάρει το «τρίποντο» απόψε θα σκαρφαλώσει στους 29 βαθμούς και σε απόσταση μόλις 2 βαθμών από την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πολλές απουσίες, αλλά μια σημαντική απώλεια, αυτήν του Ρισβάνη, που πήρε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Κόρμπο ή ο Πατσατζόγλου.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Χαλκιαδάκης. 

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Ματζουράκης θα στερηθεί μόνο τον τιμωρημένο Παπάζογλου.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μουνιός, Κλέσιο, Κάπελ, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.