X

Στους “4” του Κυπέλλου ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου απεκλείσε τον Παναθηναϊκό και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ant1news

Πολύ μεγάλη και δίκαιη πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, τρία 24ωρα μετά την επικράτησή της επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, νίκησε και τον Παναθηναϊκό με 1-0, στον επαναληπτικό προημιτελικό της διοργάνωσης και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, έγινε η τρίτη ομάδα (μετά τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ) που θα συνεχίσει στον θεσμό. Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Στόιτσεφ στο 65΄. 

Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού,  μετά την απώλεια του τίτλου στη Super League, «πήγε περίπατο». Οι «πράσινοι» με τους περισσότερους παίκτες τους σε πολύ κακή βραδιά (ιδιαίτερα ο Εσιέν και μετά ο Αμπέντ) δεν έδειξαν σε καμία στιγμή του ματς ότι ήθελαν την πρόκριση περισσότερο από τον αντίπαλό τους. Υπέπεσαν σε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, επιθετικά ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι και μπορεί στην άμυνα να μην πιέστηκαν, αλλά δέχτηκαν ένα γκολ χωρίς να «απαντήσουν».

Τεράστια πρόκριση για τον Ατρόμητο, που έπαιξε έξυπνα και πέτυχε αυτό που ήθελε. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλός τους υστερεί σημαντικά στον τομέα της ανάπτυξης, βγήκαν λίγες φορές στην κόντρα, αλλά αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί. Η ομάδα του Περιστερίου απέδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και, πλέον, βάζει ένα ακόμη υψηλό στόχο που δεν είναι άλλος από το να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Μπίτολο, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κεϊτά, Μπρίτο (82΄ Ουσέρο), Ούμπιδες, Στόιτσεφ, Σουμπίνιο (69΄ Ματέι), Λε Ταλέκ (90΄+1 Παπαδόπουλος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Τελάντερ, Μολέδο, Αμπέντ, Λουντ (75΄ Βλαχοδήμος), Εσιέν (90'+1 Λαγός), Καλτσάς (64΄ Μπεργκ), Κλωναρίδης, Βιγιαφάνες