X

Εκτός ντέρμπι ο Καμπιάσο

Χωρίς τον Εστεμπάν Καμπιάσο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Παρά το γεγονός ότι ο Εστεμπάν Καμπιάσο ανέβασε ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις, ο Μάρκο Σίλβα θέλησε να προφυλάξει τον αειθαλή Αργεντίνο, προκειμένου να είναι έτοιμος στα κρίσιμα παιχνίδια του Europa league με την Άντερλεχτ που ακολουθούν.

Αντιθέτως, στους εκλεκτούς συμπεριλήφθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Εκτός μάχης έμειναν ακόμη ο Νταβίντ Φουστέρ, ο Δημήτρης Κολοβός, ο τιμωρημένος Ζντιέλαρ και ο τραυματίας Ερνάνι. Τη θέση του νεαρού Σέρβου στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο «μπαρουτοκαπνισμένος» σε τέτοια ματς Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αναμένεται να προτιμηθεί από τον Μπουχαλάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι, οι πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκας έριξαν το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επιθετική και αμυντική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και σε στατικές φάσεις.