X

Αφήνει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης(;)

Σφοδρές αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Τι δήλωσαν συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Ant1news

Οργισμένος και αυτός από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε απογοητευμένος από την Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, κάτω από έντονες αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών που τον επέκριναν για την ως τώρα αναποτελεσματικότητα της ομάδας του και την εικόνα που δίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι επιλογές του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κυκλωμένος από τους οπαδούς της ομάδας, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και συχνά αποδοκιμάστηκε από τους ακραίους οπαδού των συνδέσμων, που θέλουν "εκκαθαρίσεις" στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 Αποχωρώντας και αφού έδωσε τη δική του ερμηνεία στους οργισμένους οπαδούς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσει από την ομάδα «αν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως αυτός είναι ο υπαίτιος». Πάντως, σύμφωνα με το περιβάλλον του κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να το αποφασίσει δεδομένου πως έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά αν η πίεση προς τον ίδιο διογκωθεί, τότε θα πάρει την απόφαση εξόδου, με ότι και αν σημαίνει αυτό.

 

Επίσης σύμφωνα με την πιο ψύχραιμη άποψη, «αν κάποια στιγμή αποφασίσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, τότε θα αφήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, που κατέχει στην συντριπτική πλειοψηφία ο ίδιος και η οικογένειά του, στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

 

Σε ό,τι αφορά τον Ιγκόρ Τούντορ δεν έγινε κάτι ευρύτερα γνωστό και ενδεχομένως αύριο να λυθεί η συνεργασία μαζί του, είτε με την παραίτησή του είτε με την απομάκρυνσή του από την ομάδα, καθώς το κλίμα έχει βαρύνει πολύ για τον Κροάτη τεχνικό στην Θεσσαλονίκη.