X

Στην πόρτα της εξόδου ο Εσιέν

Ο Μίκαελ Εσιέν δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό και το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν για τους «πράσινους».

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη


Ο 32χρονος Γκανέζος διεθνής μέσος αποτέλεσε την πιο ''ηχηρή'' μεταγραφή του τριφυλλιού το περασμένο καλοκαίρι αλλά η επιλογή αυτή δεν βγήκε στους ''πράσινους''. Πολλοί τραυματισμοί και μέτρια απόδοση στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, με τον Εσιέν να μην έχει πείσει τον Αντρέα Στραματσιόνι και μάλιστα στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν ο χειρότερος παίκτης της ομάδας.

Σενάρια από την Γκάνα αναφέρουν ότι ομάδες από την Αμερική και την Κίνα ενδιαφέρονται για τον Εσιέν και εφόσον έρθει πρόταση, ο Παναθηναϊκός θα λύσει άμεσα την συνεργασία του με τον έμπειρο μέσο. Αλλιώς θα παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε και θεωρείται δεδομένο ότι το τριφύλλι θα ''σπάσει'' το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι κάνει ήδη τον σχεδιασμό για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου και μέσα στα πλάνα του δεν βρίσκεται ο Εσιέν!