X

Ολυμπιακός: Χωρίς Σιόβα με την Άντερλεχτ

Ούτε στον αγώνα ρεβάνς θα παίξει ο διεθνής κεντρικός αμυντικός. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε σήμερα. Ποιος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα.

Ant1news

Χάνει και τον αγώνα ρεβάνς με την Άντερλεχτ ο Σιόβας ο οποίος δεν κατάφερε ούτε και σήμερα να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα γεγονός που καθιστά σχεδόν απίθανο να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης με τους Βέλγους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό σημαίνει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίξει με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ντα Κόστα και Μποτία, δηλαδή όπως και στο ματς της περασμένης Πέμπτης στο «Κονστάντ Βαντεν Στοκ». 

Το ευχάριστο για τον Μάρκο Σίλβα, πάντως, είναι πως ο Ερνάνι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, όμως είναι άγνωστο αν θα επιλεγεί στην αποστολή καθώς είχε μείνει πολλές ημέρες εκτός δράσης. 

Ο διαιτητής του παιχνιδιού

Ο Άρνολντ Χάντερ ορίστηκε από την UEFA διαιτητής στον επαναληπτικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League.

Ο 35χρονος Βορειοϊρλανδός δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα των «ερυθρόλευκων», ωστόσο ήταν ατυχής οι προηγούμενες φορές που βρέθηκε στο δρόμο ελληνικών ομάδων.