X

Στη σκιά του “πολέμου” για το Κύπελλο η 25η αγωνιστική

Μπορεί το Κύπελλο Ελλάδος να ματαιώθηκε, όμως η Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει Θεσσαλονίκη, ενώ ο ΠΑΟ υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Ant1news

Για μια ακόμη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Ετσι στη σκιά των όσων συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας για το κύπελλο μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Ο πρωταθλητής ανεβαίνει ξανά στη Θεσσαλονίκη και έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές ασφαλείας, ώστε να μη υπάρξει... συνέχεια από τα επεισόδια της Τούμπας.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσέξει στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

=======

15:00 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

17:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς-Πανιώνιος

ΚΥΡΙΑΚΗ

=======

15:00 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

17:15 (Ξάνθη) Ξάνθη-Καλλονή

17:15 (Βέροια) Βέροια-Λεβαδειακός

17:15 (Κομοτηνή) Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

19:30 (Καυτανζόγλειο) Ηρακλής-Ολυμπιακός

ΔΕΥΤΕΡΑ

=======

19:30 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Στα θλιβερά επεισόδια που στιγμάτισαν το χώρο του ποδοσφαίρου στον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά και στις αποφάσεις που έλαβε η πολιτεία αμέσως μετά, αναφέρθηκε με ανακοίνωση του ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ δηλώνει για μια ακόμη φορά την αντίθεσή του σε κάθε μορφή βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τα νοσηρά όμως αυτά φαινόμενα, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα του αθλητισμού δεν καταπολεμούνται με απολυταρχικές πρακτικές και εντυπωσιασμούς αλλά με πραγματική βούληση, υπευθυνότητα και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».