X

Champions League: Μεγάλες “μάχες” σε Λονδίνο και Αγία Πετρούπολη

Η Τσέλσι υποδέχεται την Παρί και θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα, ενώ η Ζενίτ θα τα δώσει όλα κόντρα στην Μπενφίκα, η οποία έχει τον πρώτο λόγο.

Ant1news

Με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το Champions League, καθώς αντιμέτωπες θα βρεθούν Τσέλσι -Παρί Σεν Ζερμέν και Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Μπενφίκα, διεκδικώντας την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Τσέλσι και Παρί Σεν-Ζερμέν τίθενται αντιμέτωπες για τρίτη σερί χρονιά σε νοκ-αουτ φάσεις του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει μικρό προβάδισμα από τη νίκη της με 2-1 στο Παρίσι και αν τελικά προκριθεί, θα βρεθεί στα προημιτελικά για 4η σερί χρονιά και για 6η φορά στην ιστορία της. Όσον αφορά στην Τσέλσι, αν βρεθεί στους "8" θα είναι η 10η φορά που το καταφέρνει.

Την ίδια ώρα, η Ζενίτ στην πρώτη αναμέτρηση για τους "16" ηττήθηκε στην Λισαβόνα και η Μπενφίκα με το 1-0 χάρη στο γκολ του Ζόνας στις καθυστερήσεις έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Η Ζενίτ δεν έχει προκριθεί ποτέ στα προημιτελικά, ενώ αυτή είναι η τρίτη της συμμετοχή στους "16". Όσον αφορά στην Μπενφίκα, τελευταία φορά στους "8" είχε βρεθεί το 2012, ενώ αν τελικά τα καταφέρει, θα φτάσει εκεί για 17η φορά στην ιστορία της!

Χθες σφράγισαν το εισιτήριο για τους "8" του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βόλφσμπουργκ.