X

Ο Ντιέγκο Κόστα αποβλήθηκε επειδή… δάγκωσε αντίπαλο! (Βίντεο)

Μιμήθηκε τον Σουάρες, επιχειρώντας να δαγκώσει αντίπαλο. Αποκλεισμός για την Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας, 2-0 από την Έβερτον.

Ant1news

Χωρίς τίτλο θα μείνει οριστικά φέτος η Τσέλσι, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έχασε και τους δύο στόχους που της είχαν απομείνει.

Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, την περασμένη Τετάρτη, οι «μπλε» του Λονδίνου αποχαιρέτησαν σήμερα και το Κύπελλο Αγγλίας, καθώς ηττήθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ» 2-0 από την Έβερτον στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε ένα πεντάλεπτο προς το φινάλε, με έναν παίκτη που... πέρασε και δεν ακούμπησε από την Τσέλσι, τον Λουκάκου, να «τιμωρεί» την πρώην ομάδα του με δύο γκολ, στο 77΄ και στο 82΄.

Το highlight της αναμέτρησης ήταν όμως η απόπειρα του επιθετικού της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, να… δαγκώσει τον Γκάρεθ Μπάρι στον λαιμό, κάτι που αντιλήφθηκε ο διαιτητής και τον απέβαλε στο 84ο λεπτό.

 

Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς και η Έβερτον, αφού ο Μπάρι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87΄ για επικίνδυνο φάουλ στον Φάμπρεγκας.