X

Τρία στα γρήγορα και τρίποντο για την ΑΕΚ

Μέσα σε 17 λεπτά η ΑΕΚ «καθάρισε» το ματς με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ.

Ant1news

Τρία γκολ μέσα σε δεκατρία λεπτά ήταν αρκετά για την ΑΕΚ, προκειμένου να «καθαρίσει» το ματς με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ και να αυξήσει στους 8 βαθμούς τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό, μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μπουονανότε άνοιξε το σκορ στο 4΄ για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Αραβίδης (11΄, 17΄) και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Γκουστάβο Πογέτ.

Στο 4΄ ο Μπουονανότε, με εξαιρετική ατομική ενέργεια, «άδειασε» Μελίσση και Ποτουρίδη, εκτέλεσε τον Γιούδα και άνοιξε το σκορ. Στο 11΄ από σέντρα του Σοϊλέδη, ο Χρήστος Αραβίδης πετάχτηκε ανάμεσα στους δύο σέντερ μπακ και έγραψε το 2-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα (17΄), ο ίδιος παίκτης πέτυχε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ φτάνοντας τα 9 (όσα και ο Βάργκας) στο πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών έκανε ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Γιώργος Τζελέπης, στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο νεαρός αντικατέστησε στο 85΄ λόγω τραυματισμού τον Τρύφωνα Γιούδα, ο οποίος επίσης πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τον Πανθρακικό απόψε. Δύο τερματοφύλακες που κάνουν ταυτόχρονα ντεμπούτο στην ίδια ομάδα, σίγουρα είναι γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος (34΄ Λαμπρόπουλος), Άρθο, Σοϊλέδης (25΄ Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόες, Κορδέρο (86΄ Πλατέλλας), Μάνταλος, Αραβίδης, Πέκχαρτ, Μπουονανότε.

Πανθρακικός: Γιούδας (86΄ Τζελέπης), Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαϊδης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Λαδάκης, Χρήστου (72΄ Τσιάρας), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χασομέρης (79΄ Πεταυράκης).