X

Ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα. Η Ξάνθη φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και η Βέροια αντιμετωπίζει τον Πλατανιά.

Ant1news

Με τη "δαμόκλειο σπάθη" της FIFA να βρίσκεται και πάλι πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, με τον Ολιβιέ Μπουμάλ να επιστρέφει στην αποστολή του “τριφυλλιού”, αλλά τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον επιθετικό του “γηραιού” Απόστολο Βέλλιο για τον οποίο οι “πράσινοι” αναμένεται να υποβάλλουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του τις επόμενες ημέρες.

Στα υπόλοιπα δύο σημερινά ματς, η Ξάνθη φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια και η Βέροια αντιμετωπίζει τον Πλατανιά.

Στην ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ένωση, ενώ ο Σιμόες συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2019.

Ο “Δικέφαλος” θα έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή στην έδρα του Παναιτωλικού. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καλλονή, ο Πανθρακικός τον Ατρόμητο και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Η αυλαία της 27ης αγωνιστικής πέφτει με το ματς ΠΑΣ Γιάννινα- Πανιώνιος τη Δευτέρα, την ημέρα που πιθανότατα θα φτάσει στο υφυπουργείο αθλητισμού εγγράφως το τελεσίγραφο της FIFA. Η παγκόσμια ομοσπονδία καλεί την Πολιτεία να ξεκινήσει και πάλι το θεσμό του κυπέλλου εντός δύο εβδομάδων, διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/3

15.00 (Ξάνθη)          Ξάνθη-Λεβαδειακός

17.15 (Βέροια)         Βέροια-Πλατανιάς

19.30 (Α. Νικολαίδης)  Παναθηναϊκός-Ηρακλής

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3

15.00 (Αγρίνιο)        Παναιτωλικός-ΑΕΚ

17.15 (Τούμπα)         ΠΑΟΚ-Καλλονή

17.15 (Κομοτηνή)       Πανθρακικός-Ατρόμητος

19.30 (Τρίπολη)        Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3

19.30 (Ζωσιμάδες)      ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος