X

Ολυμπιακός: Χωρίς τις “παλιοσειρές” στην Τρίπολη

Δείτε την «ερυθρόλευκη» αποστολή.Ποιοι θα απουσιάζουν.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Εστεμπάν Καμπιάσο ένιωσε μία σύσπαση στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο στη σημερινή προπόνηση και ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να προφυλάξει τον Αργεντινό.

Στα «πιτς» βρίσκεται μία ακόμη «παλιοσειρά». Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα. Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Ισπανός αναμένεται να πάρουν «ανάσες», καθώς ήταν αυτοί που έβγαλαν τα «κάστανα από τη φωτιά» στους τελευταίους αγώνες των πρωταθλητών Ελλάδος.

Την ίδια ώρα ο Μάρκο Σίλβα θέλει να έχει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση, περιμένοντας να ξεκινήσει και πάλι το κύπελλο Ελλάδος, μετά το τελεσίγραφο που έστειλε η ΦΙΦΑ. Γι’ αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος αποφάσισε να μην προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation στο αυριανό ματς με τους Αρκάδες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.