X

Στην Ρεάλ θέλει να βάλει το 500ο γκολ της καριέρας του ο Μέσι!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τα 50 γκολ με την εθνική της χώρας του, σε 106 συμμετοχές. Το Σάββατο το Clasico στο Καμπ Νου.

Ant1news

Το ερχόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένο το Clasico στο Camp Nou, η μεγάλη συνάντηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο Λιονέλ Μέσι θα ήθελε να το συνδυάσει με το 500ο γκολ στην καριέρα του.

«Θα ήταν ένα ένα πολύ ωραίο σενάριο, να φτάσω αυτό τον αριθμό, τα 500 γκολ, κατά της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήταν ωραίο να κερδίσουμε και να μεγαλώσουμε το προβάδισμα,» είπε ο Λιονέλ Μέσι, μετά τη νίκη (2-0) της Αργεντινής απέναντι στην Βολιβία, τα ξημερώματα στην Κόρντοβα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που σκόραρε με πέναλτι στην αναμέτρηση, έφτασε τα 50 γκολ με την Αργεντινή (σε 106 συμμετοχές), τέσσερα λιγότερα από τον Γκαμπιέρ Ομάρ Μπατιστούτα, ενώ αν προσθέσει και τα 449 με την Μπαρτσελόνα, φτάνει τα 499 γκολ στην καριέρα του και του απομένει ένα πριν από το μαγικό αριθμό 500, που ελπίζει να φτάσει το Σάββατο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους έξι πόντους που πήραμε , που ήταν και ο σκοπός αυτών των δύο παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με το γκολ νούμερο 50 που σημείωσα, αλλά περισσότερο γιατί κερδίσαμε. Ηταν ωραίο το καλωσόρισμα που είχαμε, για άλλη μια φορά οι φίλαθλοι μας έδωσαν πολύ αγάπη. Δεν είναι στο χέρι μας να παίξουμε στο Μπουένος Άιρες ή στο εσωτερικό. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Στη συνέχεια θα πάμε να παίξουμε όπου μας πούνε,» είπε ο Λιονέλ Μέσι.