X

Ιταλία: Αγκαλιά με τον τίτλο η Γιουβέντους μετά την ήττα της Νάπολι

«Τρένο» η Γιούβε που έχει 20 νίκες στα 21 τελευταία παιχνίδια της στο Καμπιονάτο. Η Νάπολι μετά την ήττα της κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση από τη Ρόμα.

Ant1news

Η ήττα (3-1) της Νάπολι στο Ούντινε, άφησε την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, έξι πόντους πίσω από την κορυφή και την Γιουβέντους, που χθες κέρδισε (1-0) την Έμπολι.

 Έτσι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έχει νικήσει στα 20 από τα τελευταία 21 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, τρέχει προ το ρεκόρ της κατάκτησης του πέμπτου συνεχόμενου τίτλου, κάτι που στην Ιταλία είχε καταφέρει στο παρελθόν πάλι εκείνη, από την σεζόν 1930-31 έως 1934-35.

Ρίχνοντας μία ματιά στο πρόγραμμα των επτά αγωνιστικών που απομένουν, η επόμενη επίσκεψη στο San Siro, κόντρα στη Μίλαν και εκείνη στις 24 Απριλίου στο σπίτι της Φιορεντίνα, είναι τα τελευταία εμπόδια της Γιουβέντους .

 Η Νάπολι, που εκτός την ήττα είχε τις αποβολές των Σάρι και Ιγκουαίν (1149 λεπτά μετά την τελευταία), αισθάνεται πλέον και την απειλή της Ρόμα, που κέρδισε (1-4) στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, τη Λάτσιο και πλησίασε στους τέσσερις πόντους .