X

“Δάγκωσε” την Ατλέτικο ο Σουάρες – “Κάρφωσε” την Μπενφίκα ο Βιδάλ

Νίκη με ανατροπή 2-1 της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο. Με 1-0 επικράτησε η Μπάγερν της Μπενφίκα

Ant1news


Η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, νίκησε 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου»  και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League ενόψει και του επαναληπτικού στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Τόρες άνοιξε το σκορ στο 25' για τους Μαδριλένους αλλά  δέκα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και εν τέλει η ασφυκτική πίεση των «μπλαουγκράνα» στο δεύτερο 45λεπτο απέδωσε καρπούς, με τον Σουάρες να σκοράρει δις στο 63’ και το 74’ και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (79' Σέρχι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς (64' Ραφίνια), Ινιέστα (82' Τουράν), Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Λούκας Ερνάντεθ, Χουανφράν, Κόκε, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο (54' Φερνάντες), Γκριεζμάν (75' Πάρτεϊ), Τόρες. 


Ο Βιδάλ «λύγισε» την Μπενφίκα 

 
Σκούρα τα βρήκε η Μπάγερν απέναντι στην Μπενφίκα.

Οι «Αετοί» παρά το πολύ γρήγορο γκολ που δέχτηκαν από τον Βιδαλ (2’),αποδείχτηκαν   σκληρά καρύδια και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ένα πολύτιμο γκολ, αν ο Ζόνας ήταν πιο ψύχραιμος στο 55’ και το 65’.

Βασικός αγωνίστηκε ο Μήτρογλου που δεν μπόρεσε να φανεί στα 70 λεπτά συμμετοχής του, στο φινάλε πέρασε σαν αλλαγή ο Σάμαρης.

Μεγάλη φάση για τους Βαυαρούς στο 90’ με τον Λεβαντόφσκι για να «κλειδώσουν» την πρόκριση με ένα δεύτερο γκολ.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν: Νόιερ, Τιάγκο, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι, Κόστα (70’ Κομάν), Μπερνάτ, Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ (85’ Γκέτσε), Αλάμπα, Κίμιχ (60’ Χάβι Μαρτίνεθ)

Μπενφίκα:
Έντερσον, Αλμέιδα, Λίντελοφ, Ζαρντέλ, Ελισέου, Φέισα, Ρενάτο, Πίτσι, Γκαϊτάν, Ζόνας (83’ Σάλβιο), Μήτρογλου (70’ Ραούλ Χιμένες