X

Champions League: Η “Σταχτοπούτα” υποδέχεται τη “Βασίλισσα”

Με την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Ρεάλ και “το ντέρμπι του πετρελαίου”, Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζεται απόψε η δράση στο Champions League.

Ant1news

Οι γηπεδούχοι, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, απέκτησαν χθες ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης με τις νίκες τους κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα αντίστοιχα, αλλά η αποψινή βραδιά έχει άλλο χρώμα.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Άλλωστε οι «λύκοι» από τη Γερμανία βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από την άλλη η Ρεάλ είναι η πολυνίκης του θεσμού με 9 κατακτήσεις και τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε ομάδα στα προημιτελικά, όπου βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά.

Στην άλλη αναμέτρηση η Παρί Σεν Ζερμέν που βρίσκεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στα προημιτελικά θέλει να κάνει φέτος το κάτι παραπάνω στην τελευταία σεζόν του σταρ της Ιμπραχίμοβιτς. Εμπόδιο στο δρόμο της η Μάντσεστερ Σίτι η οποία ναι μεν βρίσκεται για πρώτη φορά στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, αλλά σε κάθε περίπτωση ως ομάδα έχει μεγάλο «ειδικό βάρος».