X

“Βατερλώ” της Ρεάλ – Θα τα “ξαναπούν” Σίτι και Παρί

Ήττα-σοκ 2-0 της Ρεάλ από τη Βολφσμπουργκ στη Γερμανία. Ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Παρί και Σίτι, στη Γαλλία.

Ant1news


Οι «λύκοι» έφαγαν τη Ρεάλ! Η απίστευτη Βόλφσμπουργκ έκανε μια… χαψιά τη «βασίλισσα» και με το πεντακάθαρο 2-0, ετοιμάζεται να πετάξει εκτός ημιτελικών τους Μαδριλένους!

Στο 18΄ ο Ντανίλο ανέτρεψε τον Σούρλε παραχωρώντας πέναλτι και δίνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ. Ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ ευστόχησε από τη βούλα, υποχρεώνοντας τον Κέιλορ Νάβας να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του μετά από 738 λεπτά στο Champions League. Επτά λεπτά αργότερα, στο 25΄, η σέντερ του Ενρίκε βρήκε στην κίνηση τον Αρνολντ ο οποίος έγραψε το 2-0.

 

Δεν «βλεπόταν» η «Βασίλισσα» και η εικόνα της δεν είχε την παραμικρή σχέση με αυτήν που της χάρισε τη νίκη στο «Καμπ Νου» στο «Κλάσικο» του περασμένου Σαββάτου. 

Η εκπληκτική Βόλφσμπουργκ, μια ομάδα που ποτέ δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε ημιτελικούς Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, βρίσκεται ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης της Ιστορίας της, αρκεί να διαφυλάξει το 2-0 στις 12 Απριλίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Οι συνθέσεις

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί, Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Μπρούνο Ενρίκε (80' Τρας), Ντράξλερ, Σίρλε (85' Κρούζε).

Ρεάλ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (64' Iσκο), Κρόος (85' Χάμες), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (40' Χεσέ).


Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Παρί και Σίτι

 
Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε αυτό που ήθελε (2-2) στο Παρίσι και τώρα περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Ετιχαντ», όπου θα κριθεί η πρόκριση στους «4» του Champions League.

Στο 14ο λεπτό ο Σανιά ανέτρεψε τον Νταβίντ Λουϊς στην περιοχή της Σίτι. Πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όμως ο Χαρτ έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Στο 38΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φερναντίνιο να τροφοδοτεί τον Ντε Μπράιν και τον Βέλγο να πετυχαίνει το 0-1. Η ομάδα του Μάντσεστερ όφειλε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο. Ή τουλάχιστον να μην το απωλέσει από μια τόσο μεγάλη ανοησία σαν κι αυτή του Φερνάντο στο 41΄. Ο Βραζιλιάνος πήρε την πάσα του Χαρτ στη γραμμή της περιοχής και προσπάθησε να πασάρει απέναντι με... μεγαλοπρέπεια που δεν ταίριαζε στην περίσταση. Ο Ιμπραϊμοβιτς έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα σ΄ένα από τα πιο παράξενα γκολ στην Ιστορία του Champions League. 

Η Παρί κυριάρχησε στο β΄ ημίχρονο και έφτασε στο δεύτερο γκολ με τον Ραμπιό στο 59΄. Ο Γάλλος διεθνής απλώς «έσπρωξε» τη μπάλα σε κενή εστία, αφού δεν έγινε αντιληπτό από τους διαιτητές ότι ο Ιμπραϊμοβιτς συμμετείχε στη φάση από θέση οφσάιντ. Μόλις τρία λεπτά μετά, ο Ιμπραϊμοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 72΄ η τύχη χαμογέλασε στη Μάντσεστερ Σίτι, «αποζημιώνοντάς»τη για τη φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Φερναντίνιο βρέθηκε στην περιοχή και σούταρε χωρίς να τρέφει ιδιαίτερες... φιλοδοξίες, αφού τον δρόμο του έφραζε ο Τιάγκο Σίλβα. όμως από την κόντρα στον αρχηγό της Παρί, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε... βασανιστικά στα δίχτυα του Τραπ.

Οι συνθέσεις:

Παρί Σεν Ζερμέν : Τραπ, Οριέ (78' Φαν ντερ Βιλ), Τ.Σίλβα, Ντ.Λουίζ, Μάξουελ, Τ.Μότα, Ραμπιό (78' Λούκας), Ματουιντί, Ντι Μαρία, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς

Μάντσεστερ Σίτι : Χαρτ, Σανιά, Μανγκαλά, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Νάβας, Ντε Μπράινε (77' Ντελφ), Σίλβα (88' Μπονί), Αγουέρο (92' Κολάροφ)