X

Στους “4” του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι

Οι Μαδριλένοι επιβλήθηκαν 3-0 της Βόλφσμπουργκ, ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-0. Η Σίτι πήρε την πρόκριση νικώντας 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ant1news

Με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 3-0 της Βόλφσμπουργκ ανατρέποντας έτσι το εις βάρος της 2-0 από τον πρώτο αγώνα στη Γερμανία.

Ο Πορτογάλος άσος πέτυχε δύο γκολ, μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά, πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Αρχικά στο 16΄ πετάχτηκε σε σέντρα του Καρβαχάλ για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό με κεφαλιά, διαμόρφωσε το 2-0 για τους Μαδριλένους. Το 3-0 (σκορ πρόκρισης) ήρθε στο 77΄ έπειτα από έξοχη εκτέλεση φάουλ.

Αυτό ήταν το πέμπτο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League, όσα έχει και ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα.

 

Ένα γκολ σκέτο “χρυσάφι” του Βέλγου Ντε Μπρούινε χάρισε στη Μάντσεστερ Σίτι την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση της Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ισορροπημένη, ενώ και το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει χωρίς νικητή (2-2).

Ο Αγκουέρο έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, όταν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 30΄ (έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ).

Τελικά, το γκολ του Ντε Μπρούινε στο 76ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι.