X

Χούλιγκανς έσπασαν το πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Βίντεο)

Επίθεση δέχθηκε το πούλμαν της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με 45 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στο ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Ant1news

Πρωτοφανή επεισόδια αμαύρωσαν την αναμέτρηση μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων σφυροκόπησαν με μπουκάλια και πέτρες το πούλμαν της αποστολής των “Κόκκινων Διαβόλων”, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο όχημα.

Τα έκτροπα εκτυλίχθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο γήπεδο και εξαιτίας τους η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος μετέθεσε την έναρξη του αγώνα κατά 45 λεπτά. Έτσι η σέντρα στο ματς ορίστηκε για τις 22:30 (ώρα Ελλάδος) αντί για τις 21:45 (που ήταν προγραμματισμένη).

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω ματς είναι και το τελευταίο που θα δώσει η Γουέστ Χαμ στην ιστορική της έδρα, το “Boleyn Ground” (ευρύτερα γνωστό ως Upton Park). Μετά από 112 χρόνια, τα “Σφυριά” θα υποχρεωθούν να ξεσπιτωθούν και να μετακομίσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου (60.000 θέσεων).

Το χωρητικότητας 35.000 θέσεων “Boleyn Ground” (ή Upton Park) πουλήθηκε σε Όμιλο που θα ανεγείρει στη θέση του συγκροτήματα κατοικιών.